Mirsevini Ne wWw.RadioYjet.Com. Ju Argetojm Me Muziken Me Te Bukur Shqiptare ........:Vetem Ne RadioYjet ..............:Libri Poezis me poezi te bukura ........:-Muzik Shqip,Emisione Argetuese,Kuriozitete,Lajme,Histori Dashurie,wWwRadioYjet.Com

  Radio Stacion Ne Internet RadioYjet

  gallery/b4379ad0e8ac61a69ffc7b5b9f9bfe6f_990x138

  wWw.RadioYjet.Com

  gallery/4623878282
  gallery/4623878281
  gallery/getimage
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411

  Menyt Tjera                            

  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/c12e1f0b7cc026e9808ceb746c60e857_120x120
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/dc371c326d89b43ea4fb1c9bf04c09d1_120x120
  gallery/ssss
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/4622247411

  Emisionet Argetuse ne RadioYjet                                                                                   

  gallery/images
  gallery/imgres
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/12803169_483575961836936_5757036921293258500_n

                Dj Anjeza & Goni

         Urimet Dhe Përshendetje         

                    E Marte-Shtune

               Nga Ora 21:00-23:00

                     Tema e Nates

               Nga Ora 21:00-23:00

         Kontakt Skype:Radio.Yjet

            

   

         Drejtor Dhe Kryeredaktori

              Agron Shabani (Goni)

              Menaagjere Ne Radio

                 Anjeza Nga Ferizaj

            Kontakt Skype:Radio.Yjet

             Dergo Poezin Kliko Ketu

    

  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/screenshot_3
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/4623878755_598x101
  gallery/4622247411
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/screenshot_4
  gallery/maxresdefault
  gallery/10302648_663540127052536_3112278428944760362_n