Mirsevini Ne wWw.RadioYjet.Com. Ju Argetojm Me Muziken Me Te Bukur Shqiptare ........:Vetem Ne RadioYjet ..............:Libri Poezis me poezi te bukura ........:-Muzik Shqip,Emisione Argetuese,Kuriozitete,Lajme,Histori Dashurie,wWwRadioYjet.Com
  gallery/4623878985_975x138

  Radio Stacion Ne Internet RadioYjet

  gallery/b4379ad0e8ac61a69ffc7b5b9f9bfe6f_990x138

  wWw.RadioYjet.Com

  gallery/4623878282
  gallery/4623878281
  gallery/getimage
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411

  Menyt Tjera                            

  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/c12e1f0b7cc026e9808ceb746c60e857_120x120
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/dc371c326d89b43ea4fb1c9bf04c09d1_120x120
  gallery/ssss
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/4622247411

  Emisionet Argetuse ne RadioYjet                                                                                   

  gallery/images
  gallery/imgres
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy

                Dj Anjeza & Dafina

         Urimet Dhe Pershendetje

                Gjdo Mbremje Nga

                    E Hene-shtune

               Nga Ora 21:00-23:00

   

                    Dafina & Goni

                    Tema e Nates

               Nga Ora 21:00-23:00

                     Kendi Poetik

               Nga Ora 23:00-24:00

           Dergo Poezin Kliko Ketu

  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/epopeja-e-uck1
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/4622247411
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/sh-etnike