gallery/4622247411
gallery/muhabere-675x420
gallery/4623878489_184x243
gallery/4622247411
gallery/4622247411
gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
gallery/4622247411
gallery/4622290940
gallery/4622247411
gallery/reklama

TE GJITH TE DREJTAT E REZERVURA NDALOHET KOPIMI APO SHFRYTEZIMI I MATIALIT MBRENA VEBFAQES PA AUTORIZIMIN E STAFIT TE RADIOYJEVE.PUNUAR DHE DIZAJNUAR NGA "STUDIO TRIMI LIPJAN 2015-2016
KONTAKT
TEL:049256467
EMAL:EMSI_TRIMI@HOTMAIL.COM
SKYPE:DJTRIMI

gallery/4622247411
gallery/4622247411
gallery/4623878282
gallery/4623878281
gallery/getimage
gallery/4622247411
gallery/4622247411
gallery/4622247411

Menyt Tjera                            

gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
gallery/c12e1f0b7cc026e9808ceb746c60e857_120x120
gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
gallery/dc371c326d89b43ea4fb1c9bf04c09d1_120x120
gallery/ssss
gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
gallery/4622247411

Emisionet Argetuse ne RadioYjet                                                                                   

gallery/images
gallery/imgres
gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy

              Dj Anjeza & Dafina

       Urimet Dhe Pershendetje

              Gjdo Mbremje Nga

                  E Hene-shtune

             Nga Ora 21:00-23:00

 

                  Dafina & Goni

                  Tema e Nates

             Nga Ora 21:00-23:00

                   Kendi Poetik

             Nga Ora 23:00-24:00

         Dergo Poezin Kliko Ketu

gallery/4622247411
gallery/4622247411
gallery/epopeja-e-uck1
gallery/4623878489_184x243
gallery/4622247411
gallery/4622247411
gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
gallery/4622247411
gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
gallery/4622247411
gallery/4622290940
gallery/4622247411
gallery/sh-etnike
gallery/52337e6795cde4c1d21e72d07218b3ea_537x645
gallery/37586f385fc63fb86677acc9f5254103_537x645