gallery/4623878985_975x138

  Radio Stacion Ne Internet RadioYjet

  gallery/b4379ad0e8ac61a69ffc7b5b9f9bfe6f_990x138

  wWw.RadioYjet.Com

  gallery/4622247411
  gallery/screenshot_3
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/reklama
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411

  TE GJITH TE DREJTAT E REZERVURA NDALOHET KOPIMI APO SHFRYTEZIMI I MATIALIT MBRENA VEBFAQES PA AUTORIZIMIN E STAFIT TE RADIOYJEVE.PUNUAR DHE DIZAJNUAR NGA "STUDIO TRIMI LIPJAN 2015-2016
  KONTAKT
  TEL:049256467
  EMAL:EMSI_TRIMI@HOTMAIL.COM
  SKYPE:DJTRIMI

  gallery/4622247411
  gallery/4623878755_598x101
  gallery/4623878985_975x138
  gallery/10302648_663540127052536_3112278428944760362_n
  gallery/10302648_663540127052536_3112278428944760362_n
  gallery/screenshot_4
  gallery/4623878282
  gallery/4623878281
  gallery/getimage
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411

  Menyt Tjera                            

  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/c12e1f0b7cc026e9808ceb746c60e857_120x120
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/dc371c326d89b43ea4fb1c9bf04c09d1_120x120
  gallery/ssss
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/4622247411

  Stafi Pergjegjs i RadioYjeve Perbehet Nga :                                                                   

  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/epopeja-e-uck1
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/4623878755_598x101
  gallery/4622247411
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/sh-etnike
  gallery/maxresdefault
  gallery/10302648_663540127052536_3112278428944760362_n
   
  Drejtor Gjeneral Agron Shabani (Goni) Nga Danimarka 

   

  Dizajner Dhe Mirmbajts i Vbefaqes Trimi Lipjan

   

  Dj Ne Teknik  dhe Pergjegjse Dj ANJEZA Ferizaj

   

  Studio Qendrore Danimark Me Teknik Dj Drilonin & Dj Bonushja