gallery/4623878985_975x138

  Radio Stacion Ne Internet RadioYjet

  gallery/b4379ad0e8ac61a69ffc7b5b9f9bfe6f_990x138

  wWw.RadioYjet.Com

   E Hanë   E Martë     E Merkurë      E Enjete      E Premte      E Shtunë   E Dielë

             Emisioni ligjerata islame dhe ilahi te ndryshme 
                         Udheheqs i emisionit  trimi lipjan

   

                  EMISIONI TEMA E NATES NGA ORA 22:00 - 01:00
   UDHEHEQS I EMISIONIT GONI NGA INTERMEDIA dhe dj bonushja
                   KONTAKT SKYPE : RADIO.YJET VIBER:+4591732539

     

  E premte
  gallery/4622247411
  gallery/muhabere-675x420
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/reklama

  TE GJITH TE DREJTAT E REZERVURA NDALOHET KOPIMI APO SHFRYTEZIMI I MATIALIT MBRENA VEBFAQES PA AUTORIZIMIN E STAFIT TE RADIOYJEVE.PUNUAR DHE DIZAJNUAR NGA "STUDIO TRIMI LIPJAN 2015-2016
  KONTAKT
  TEL:049256467
  EMAL:EMSI_TRIMI@HOTMAIL.COM
  SKYPE:DJTRIMI

  gallery/4623878282
  gallery/4623878282
  gallery/ssss
  gallery/ssss
  gallery/4623878281
  gallery/4623878281
  gallery/getimage
  gallery/getimage
  gallery/tanga1
  gallery/tanga1
  gallery/4623878282
  gallery/4623878281
  gallery/getimage
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411

  Menyt Tjera                            

  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/c12e1f0b7cc026e9808ceb746c60e857_120x120
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32
  gallery/dc371c326d89b43ea4fb1c9bf04c09d1_120x120
  gallery/ssss
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy
  gallery/4622247411

  Emisionet Argetuse ne RadioYjet                                                                                   

  gallery/images
  gallery/imgres
  gallery/a6d826723e889ca9e075ca4b32ce8a64_225x32 - copy

                Dj Anjeza & Dafina

         Urimet Dhe Pershendetje

                Gjdo Mbremje Nga

                    E Hene-shtune

               Nga Ora 21:00-23:00

   

                    Dafina & Goni

                    Tema e Nates

               Nga Ora 21:00-23:00

                     Kendi Poetik

               Nga Ora 23:00-24:00

           Dergo Poezin Kliko Ketu

  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/epopeja-e-uck1
  gallery/4623878489_184x243
  gallery/4622247411
  gallery/4622247411
  gallery/15192774_1302684633096686_193887535237173277_n
  gallery/4622247411
  gallery/94bca388571f64e0743846e5bfd543e5_220x130
  gallery/4622247411
  gallery/4622290940
  gallery/4622247411
  gallery/sh-etnike
  gallery/10302648_663540127052536_3112278428944760362_n